Klienterne siger

”Du er stor kompetence på området. Engageret og meget professionel”
Lene Jørgensen, forfatter til bogen ”Efterveerne-den traumatiske fødsel”


“Da jeg blev mor I februar til jordens dejligste lille dreng, var der imellem alle glæderne også en efterfødselsreaktion grundet et traumatisk akut kejsersnit, hvor det var meget klart for mig at jeg trængte til lidt hjælp til at bearbejde oplevelsen.
Jeg kontaktede Susanne der med det samme tog imod mig og hjalp mig igennem med en varm og kærlig hånd. Susanne formåede at guide mig igennem oplevelsen stykke for stykke, men stor fokus på at vi alle oplever forskelligt og det er OK!
Susanne er professionelt i topklasse, men vigtigst af alt er, at hun også har sig selv med i processen, og gav mig følelsen af, at hun personligt var med på rejsen sammen med mig – Det var derfor ikke så skræmmende igen at gennemgå, når man har een at holde hånd med og vide at man er i kærlige og trygge rammer. Jeg kigger tilbage på den hjælp Susanne har givet mig med taknemlighed og glæde over at vide at vi alle, med lidt hjælp engang imellem fra de rigtige mennesker, kan overkomme de største forhindringer. Jeg kan kun give Susanne de varmeste anbefalinger skulle du have brug for hjælp.”
“S.E.”


“To år efter min fødsel af min datter gik jeg stadig rundt med en psykisk efterbyrde. Min fødsel var ekstremt smertefuld og jeg troede på et tidspunkt, at jeg skulle dø.
Jeg fik fysiske skader i bækkenet både på skelet og bløddele, som stadig efter to år generede mig. Jeg havde dårlige tankemønstre, som jeg ikke kunne styre, lå tit om aftenen og kunne ikke sove, fordi der kørte “film” i mit hoved om både det, som var sket, samt fremtidsscenarier om næste fødsel.
Jeg kunne ikke cykle forbi hospitalet uden at falde ned i disse tankespiraler og nærmest glemme, at jeg sad på en cykel. Fysisk kunne jeg få kvalme og glemme at række vejret, når jeg tænkte på det, jeg havde været igennem.
Susanne hjalp mig igennem dette – med nærvær og en sikker styring dykkede vi ned i min historie – jeg husker særligt vores første møde, hvor jeg gik helt i sort, og hun fik mig guidet igennem det. Susanne er enormt kompetent, og hun har en evne til at give tid, lade dig mærke din krops signaler, finde frem til der, hvor der er noget, der skal bearbejdes. Efter vores forløb har jeg lært at leve med de ting, der er sket. Nu er det hele en del af min historie, som aldrig forsvinder, men som ikke længere definerer mig og bestemmer over mig. Jeg frygter ikke længere fremtiden. Jeg er ude at de negative tankemønstre og føler mig “næsten” som mit gamle jeg. Det troede jeg var væk for altid, og jeg er meget taknemmelig for Susannes hjælp til at finde mig selv igen.”
“A.L.G”


Er overrasket over hvor meget det har betydet at få snakket min fødsel igennem. Efter få gange kunne jeg fornemme en stor lettelse i kroppen.
”A”


Tak på alles vegne fordi du er som du er og giver os så meget ift. vores arbejde i En God Start
”S”


Tak for din støtte, omsorg og vejledning.
Uden de timer hos dig ville jeg ikke stå her hvor jeg står i dag.
A” og “M”

Par som fik hjælp til sorgproces efter at have aborteret og efterfølgende blev gravid.
Blev fulgt gennem den ny graviditet frem til fødslen.